OK Lliga

Aproven l’OK Lliga amb setze equips i sense ‘play-off’

Hoquei sobre patins. L’assemblea de la federació espanyola acorda que la competició comenci el 26 de setembre

L’assemblea de la Federació Espanyola de Patinatge va aprovar que l’OK Lliga 2020/21 sigui de setze equips, tal com volien els clubs, i aquesta vegada sense play-off del títol. La competició començarà el 26 de setembre i acabarà el 29 de maig del 2021. Hi haurà una eliminatòria de promoció a entre l’onzè i el dotzè classificat a doble volta que tindrà lloc el 5 i el 13 de juny. Els quatre últims baixaran directament a l’OK Lliga Plata.

Altres acords rellevants de la trobada van ser l’aprovació de les dates de la supercopa d’Espanya, que es farà el 2 i el 3 de gener del 2021 sempre que s’hagi pogut completar la copa d’aquesta temporada, que es va cancel·lar per la crisi de la Covid-19. L’OK Lliga femenina es disputarà en dos grups de vuit equips amb una segona fase reduïda i un play-off del títol. Baixaran cinc equips. L’inici està previst per al 26 de setembre i el final per al 24 d’abril del 2021.

L’OK Lliga Plata començarà el 10 d’octubre i acabarà el 8 de maig amb el mateix format que la temporada 2019/20: pujaran els dos primers equips de cada grup i els segons disputaran una eliminatòria de promoció el 5 i el 13 de juny a doble volta.

L’assemblea també va aprovar la creació de l’OK Lliga Plata femenina, que reunirà entre sis i deu equips que sortiran de les lligues territorials.

LA XIFRA

8
equips
són els que hi haurà en els dos grups de la primera fase de l’OK Lliga femenina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)