OK Lliga

Castro diu que estan alegres d’iniciar la pretemporada i espera que sigui el més normal possible

Hoquei sobre patins. L’entrenador del Barça destaca la incorporació de Sergi Llorca, i el jugador afirma que és un somni tornar a casa

El s jugadors del Barça han passat les proves mèdiques que donen inici a la pretemporada. L’entrenador del primer equip, Edu Castro, ha manifestat que és una alegria tornar als entrenaments. “És un dia alegre, dels últims mesos el més alegre perquè tornem a tenir a l’horitzó una competició”. Edu Castro ha explicat que iniciaran els entrenaments de pretemporada: “Amb la idea que tot serà normal, amb la gairebé seguretat que no serà així, però pensant com si fos una pretemporada com totes les que hem fet”.

Edu Castro també ha explicat que treballaran com sempre per estar el més aprop possible del seu model de joc i ha revelat: “En aquests mesos de confinament els jugadors em van donar moltes idees, vam intercanviar molta informació i intentarem aglutinar-ho en els principis nous del model de joc”. El tècnic del Barça ha destacat l’única incorporació que ha tingut l’equip enguany, Sergi Llorca. Ha parlar de la seva formació en la base del club, de l’aleví al juvenil, i ha dit: “Coneix molt bé al que juguem, tot el model de joc. És un lluitador, a banda de la grandíssima qualitat que té. Molt contents amb la seva incorporació”.

Sergi Llorca ha dit que està: “Molt feliç i amb moltes ganes de començar la temporada i començar a entrenar amb els companys”. La nova incorporació blaugrana ha manifestat: “És un somni poder tornar aquí, a casa” i ha explicat que aportarà esforç i sacrifici per ajudar a l’equip en tot el que pugui.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)