OK Lliga

El Sant Cugat sorprèn el Voltregà en l’inici de l’OK Lliga femenina

Hoquei sobre patins. El Manlleu i el Palau, els dos favorits, han començat amb victòria en els seus respectius grups

L’OK Lliga femenina s’ha iniciat aquest cap de setmana amb les victòries dels dos favorits i aspirants al títol –el Magic Studio Manlleu i el Generali Palau–, i la sorpresa del triomf del PHC Sant Cugat a casa contra el Voltregà per 3-2. Aquest ha sigut el partit que ha reiniciat la competició després de la llarga aturada pel Covid-19. En aquest mateix grup B de la primera fase de la competició, el Palau, recent campió de la lliga catalana, ha derrotat a domicili l’Igualada Femení en el seu retorn a la màxima categoria (3-5). Patricia Miret ha marcat els tres gols del conjunt igualadí i ha estat la màxima anotadora de la primera jornada. En el grup A l’actual campió, el Manlleu, ha iniciat la defensa del títol golejant el Garatge Plana Girona (4-0).

Els resultats de la primera jornada han sigut, Grup A: Cuencas Mineras-Las Rozas 2-4, Borbolla-Alcorcón 1-2, Cerdanyola-Telecable 1-1, Manlleu-Girona 4-0. Grup B: Sant Cugat-Voltregà 3-2, Vilanova-Areces 1-4, Igualada femení-Palau 3-5 i el Bigues i Riells-Vila-sana ajornat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)