OK Lliga

Els dos sospitosos del Garatge Plana Girona masculí donen negatiu

Les proves PCR realitzades als dos jugadors del Garatge Plana Girona el nom dels quals no s’ha fet públic, un amb símptomes i l’altre perquè era contacte estret d’un contagiat, han estat negatives. El partit de la quarta jornada de l’OK Lliga masculina que havia de jugar el conjunt gironí diumenge passat a casa contra l’Igualada Rigat es va ajornar, però dissabte vinent l’equip de Ramon Benito i Marc Comalat reprendrà la lliga a la pista del Taradell (18h). El Girona és onzè amb 3 punts en tres partits.

Pel que fa a l’equip femení, que està confinat per un positiu, s’ha confirmat un segon positiu en la plantilla després de les proves PCR realitzades. El partit de l’OK Lliga femenina contra les Rozas que havia de jugar a Palau aquest cap de setmana de la cinquena jornada també s’ha ajornat com el del cap de setmana anterior. El Girona, però, reprendrà els entrenaments dilluns, tret, és clar, de les dues jugadors contagiades, i ja ha comprat els bitllets per desplaçar-se a jugar el dia 31 a la pista del Borbolla gallec. Abans, però, tota la plantilla s’haurà de sotmetre a un test d’antígens. L’equip gironí és cuer amb zero punts en tres partits.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)