OK Lliga

El Barça goleja el Noia (8-1)

Hoquei sobre patins. El Lleida Llista trenca la condició d’invicte del Caldes Recam Làser (3-2) i, en el duel d’acabats d’ascendir a l’OK Lliga, el Mataró es desfà del Vendrell (4-2) i s’estrena

El Barça va golejar, ahir, el Noia Freixenet en el partit de la jornada, resolt en el tram inicial del segon temps. Els blaugrana, que se situen segons a un punt del Reus Miró, es van avançar en la primera part (2-0). Roc Pujadas va reduir diferències a l’inici del segon període, però Hélder Nunes va trencar el partit transformant dues faltes directes consecutives –29’ i 31’– i establint el 4-1. Per part dels locals, van marcar Álvarez (3), Hélder Nunes (3), Bargalló i Alabart.

El Lleida Llista, que tindrà 3 punts més si el comitè d’apel·lació ratifica el seu partit guanyat contra el Girona per alienació indeguda, va trencar, ahir, la condició d’invicte del Caldes Recam Làser (3-2) i és quart a tres punts del primer. Un gol de penal d’Oriol Vives a 5:29 del final va desfer l’empat. Els altres gols dels locals els van fer Andreu Tomàs i Bruno di Benedetto. Per part visitant, van marcar Álvaro Borja i Ferran Rosa. En el duel d’acabats d’ascendir, el Mataró es va estrenar amb el primer triomf superant el Vendrell per 4-2 amb els gols d’Oriol Lladó (3) i Bernat Romero. Els gols dels visitants els van fer Curro Fernández i Jan Escala.