OK Lliga

El Manlleu continua imparable i el Palau cedeix un empat

Les osonenques porten quatre victòries clares en quatre partits en l’OK Lliga femenina

El Manlleu Magic Studio continua imparable en el grup A de l’OK Lliga femenina i va sumar la seva quarta victòria en quatre partits al golejar per 9-1 l’Alcorcón. Nara López amb tres gols i dues assistències i Anna Casarramona amb dos gols i tres assistències van ser les més destacades. En aquest mateix grup el Telecable Gijón va guanyar clarament el Borbolla (8-2) i és el líder però ha disputat un partit més. Els altres dos partits del grup en aquesta jornada, el Cerdanyola-Cuencas Mineras i el Gartage Plana Girona-Las Rozas es van ajornar.

En el grup B el Generali Palau va perdre els seus primers punts ja que va empatar (1-1) en la seva visita a la pista de l’Esneca Vila-sana. En aquesta cinquena jornada va tornar a la competició el Voltregà Stern Motor després d’ajornar l’últim partit, i va derrotar el Bigues i Riells a domicili per 0-4 amb dos gols de Motxa Barceló. El Sant Cugat ocupa la segona posició del grup després de golejar per 1-8 l’Areces. La jornada es va completar amb la primera victòria del Vilanova, que va superar per 5-2 l’Igualada Femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)