OK Lliga

Toc a la base

Hoquei sobre patins. Els clubs fan mans i mànigues per reordenar els entrenaments del planter però les reduccions són inevitables

“Llastimós, impossible, inassumible, una m...”, són algunes de les exclamacions dels directors esportius, tècnics o presidents dels equips catalans que proven de conciliar els entrenaments dels seus equips sèniors amb els de la base, tots concentrats entre les sis de la tarda i les nou del vespre. La SGEAF ha demanat al Procicat que els entrenaments s’equiparin a la cultura i es pugui acabar a les deu, marge clau.

La conciliació a l’Igualada és complexa. Té setze equips de base i tres de sèniors i ha de compatibilitzar el pavelló amb la secció de patinatge –47 patinadors– i amb un altre club, l’Igualada femení HCP, també de l’OK Lliga. Les Comes és municipal i caldrà un acord. Tant el Girona com el Voltregà, amb equips femenins a l’OK Lliga, hauran de fer miracles. Els osonencs, amb 27 equips de base, estudien una reducció dels entrenaments. El Girona, a banda dels grans, en té 16. “Ajuntarem equips i entrenarem el cap de setmana, però és impossible. Hi ha moltes variables pendents”, explica el tècnic del Girona Ramon Benito. Josua Pérez, el president del Lloret, per la seva banda, anuncia que l’equip d’OK Lliga renuncia a una de les sessions setmanals.

Horaris d’OK Lliga

Tenint en compte que el Liceo-Palafrugell i el Vendrell-Voltregà estan suspesos, es negocien avançaments horaris, tret del Reus, que rep diumenge el Lleida (16 h). El Calafell-Taradell, previst per a les 20 h, s’avançarà. Els locals estan pendents de les proves PCR fetes per precaució a dos jugadors, el motiu de la suspensió del partit anterior. El Lloret-Vic, que estava previst per a dissabte a les 20.30 h, es jugarà a les 18 h o diumenge al migdia. El Girona-Barça, també. El Noia-Mataró s’avançarà a les 18 h. El Liceo i el Vendrell, lliures, han demanat a la federació jugar el partit de la novena jornada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)