OK Lliga

El Lleida assalta Reus

Hoquei sobre patins. En una nit estel·lar de Vives (4), els de Folguera se situen líders

El Lleida Llista va assaltar Reus (3-5) en el duel d’invictes amb 4 gols d’Oriol Vives i és el nou líder. El partit va arrencar frenètic, amb dos gols en el primer minut: Vives va fer el 0-1 i Rodríguez va replicar (1-1). Vives va tornar a marcar (1-2) i Marín va empatar a 1:37 del descans. Cañellas va avançar per tercer cop els visitants i Marín s’hi va regirar (3-3). Martí Serra va aturar una directa a Julià (3-3). En canvi, Vives no va perdonar de penal (3-4). A 7:08 del final, Jepi Selva va haver de plegar per un fort cop al cap. Vives va arrodonir la seva nit boja amb un gol de falta directa.