OK Lliga

El Girona CH presenta recurs

Hoquei sobre patins. Apel·la contra la decisió de treure-li els tres punts de la victòria a Lleida. Diu que estudia portar el cas a la justícia ordinària

El Girona Club Hoquei va presentar un recurs davant el comitè d’apel·lació de la Federació Espanyola de Patinatge contra la resolució per la qual li treien els tres punts de la victòria que va aconseguir el seu equip de l’OK Lliga, el Garatge Plana Girona, a la pista del Lleida, i els donaven als lleidatans per alineació indeguda dels gironins. En un comunicat, el club també informa que està estudiant la possibilitat d’acudir a la justícia ordinària per indicis de tracte desigual vers el Girona respecte als altres clubs.

En l’apartat esportiu, els gironins reben demà el Voltregà amb la intenció de sumar la segona victòria consecutiva. Avui juguen els altres dos equips de les comarques gironines. El Lloret Vila Esportiva torna a la competició, després de no jugar en l’última jornada, i es desplaça a la pista del Vendrell. El Palafrugell, que va guanyar l’últim partit, visita el Noia, un equip que ha guanyat els dos últims partits que ha jugat.

Jornada 8. Avui
Vendrell - Lloret 18 h
Calafell - Mataró 18 h
Noia - Palafrugell 19 h
Caldes - Barça 19 h
Demà
Liceo - Vic 12 h
Girona - Voltregà 16 h
Reus - Taradell 18 h
Lleida - Igualada 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)