OK Lliga

El Reus signa un empat brillant a la pista del Barça

Hoquei sobre patins. Raül Marín marca els tres gols dels roig-i-negres en un enfrontament molt anivellat i amb incertesa fins al darrer instant

BARÇA 3 REUS 3

BARÇA:Egurrola, Bargalló, Panadero, Nunes i João Rodrigues –cinc inicial–; Pascual, Álvarez, Roca, Alabart i Sergi Fernández.REUS MIRÓ:Ballart, Salvat, Bancells, Julià i Àlex Rodríguez –cinc inicial–; Del Rio, Marín, Castro, Nájera i Xavier Fernández.GOLS:1-0 (9’) Álvarez, de falta directa. 1-1 (10’) Marín. 2-1 (18’) João Rodrigues, de penal. 2-2 (29’) Marín, de penal. 3-2 (45’) Álvarez. 3-3 (47’) Marín.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez. Blava a Pascual i a Àlex Rodríguez.FALTES:14 del Barça i 14 del Reus.

6 1 0 5 14 29

El Reus Miró va aconseguir un empat important en la seva visita al Palau Blaugrana en un partit molt anivellat contra el Barça que no va quedar decidit fins al darrer instant. Tres gols de Raül Marín per als roig-i-negres van compensar els dos de Pablo Álvarez i el de João Rodrigues per als blaugrana, que sempre van mantenir l’avantatge.

Des de l’inici, els dos equips van buscar l’atac i van tenir ocasions, tot i que els dos porters van exhibir qualitat amb grans aturades. El Barça es va avançar en dues ocasions –de falta directa i de penal– en la primera meitat. El Reus va desaprofitar una falta directa i Raül Marín va fer el primer empat, i es va arribar al descans amb un 2-1. En la segona part, Raül Marín va tornar a empatar, de penal, i després els dos porters van aturar les faltes directes per les deu faltes d’equip. Cinc minuts abans del final, Pablo Álvarez va tornar a avançar els blaugrana, però quan faltaven tres minuts Marín va fer el seu tercer gol i l’empat definitiu. En els darrers minuts, els reusencs es van defensar bé i els blaugrana van buscar la victòria. En l’últim segon, el Barça va tenir una bona ocasió, desviada pel porter del conjunt reusenc, Càndid Ballart.