OK Lliga

El clàssic entre el Barça i el Reus finalitza amb un empat

El Liceo guanya dos partits ajornats i es situa líder en solitari de l’OK Lliga. El Vic i el Lloret aconsegueixen la seva primera victòria

El gran duel de la novena jornada de l’OK Lliga, el clàssic entre el Barça i el Reus Miró, va finalitzar en empat (3-3). Els dos equips van buscar la victòria i els blaugrana es van avançar en tres ocasions però els roig-i-negre van empatar tres cops amb tres gols de Raül Marín, molt encertat i resolutiu. Durant la setmana el Liceo va disputar dos partits ajornats i els va guanyar tots dos –vuit partits i vuit victòries–, i es va situar líder. L’empat entre el Barça i el Reus li va permetre mantenir aquesta posició en solitari.

Els dos equips que encara no havien guanyat ho van aconseguir en aquesta jornada, i tots dos van començar el partit perdent. El Vic va superar per 4-1 l’Igualada Rigat amb dos gols claus de Carles Sánchez, mentre que el Lloret Vila Esportiva va sorprendre el Noia Freixenet i el va derrotar per 6-3, destacant Marc González i Max Thiel que van marcar dos gols cada un.

El Taradell va estar a punt de superar el Lleida Llista, però va cedir un empat a 2:17 del final (2-2) i el Caldes Recam Làser no va fallar a la pista del Mataró i es va imposar per 3-5 després d’avançar-se amb un 0-4. El Voltregà Stern Motor va derrotar el Calafell Tot l’Any (4-2) en un partit amb molt d’encert en la bola aturada. Gerard Teixidó va fer dos gols pels locals, un de penal i un de falta directa, i Eloi Mitjans els dos pels visitats, tots dos de falta directa. El derbi de les comarques gironines entre el Palafrugell i el Garatge Plana Girona va ser molt disputat, amb dos equips anant a l’atac i va finalitzar amb empat (2-2).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)