OK Lliga

Victòria per la mínima en un derbi incert i disputat

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona supera el Lloret Vila Esportiva i encadena quatre partits de l’OK Lliga puntuant

GIRONA 3 LLORET 2

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Palacín, Carles i Gelmà –equip inicial–, Laguna, Gurri, Méndes, Pujol i Coll.LLORET VILA ESPORTIVA:Muñoz, Farré, González, Thiel i Aguirre –equip inicial–; Xavier Pérez, Barranco, Plaza, Noguero i Joan Pérez.GOLS:1-0 (6’) Palacín. 2-0 (8’) Gelmà. 2-1 (11’) Plaza. 3-1 (36’) Pujol. 3-2 (41’) González, de falta directa.ÀRBITRES:E. Rivas i F. Moreno. Targeta blava a Farré.FALTES:11 del Girona i 3 del Lloret.

El Garatge Plana Girona va guanyar per la mínima el derbi de les comarques gironines contra el Lloret de la desena jornada de l’OK Lliga en un partit incert, disputat i que va estar obert fins al final. Els gironins sempre van anar al davant en el marcador, però els selvatans van intentar puntuar fins als darrers segons i van atacar amb cinc homes de pista i sense porter en els darrers minuts. El Girona encadena quatre partits consecutius puntuant.

Els locals es van avançar força aviat i en el minut 8 ja guanyaven per 2-0, amb gols de Palacín i Gelmà, i havien disposat d’una falta directa que va aturar el porter del Lloret, Muñoz. Plaza va marcar tot seguit i es va arribar al descans amb el 2-1, ja que els porters van desfer les ocasions de perill dels dos equips. En la segona part els dos equips van tornar a disposar de bones ocasions i durant força minuts es van veure més les ganes que el control del joc a la pista. Pujol va anotar el 3-1 i va ampliar l’avantatge local, però a nou minuts del final González va transformar una falta directa (3-2) i va donar emoció fins a la fi.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)