OK Lliga

Els capdavanters de cada grup de l’OK Lliga femenina van sumant victòries

En el grup A el Cerdanyola guanya per la mínima i el Manlleu venç clarament, i en el B el Palau s’ha d’esforçar i el Voltregà goleja

Els equips que ocupen les dues primeres posicions en cada grup de l’OK Lliga femenina van sumant victòries i es distancien dels seus rivals. El líder del grup A, el Cerdanyola, va guanyar per la mínima al Garatge Plana Girona (3-2) en un partit anivellat que va decidir un gol de Daiana Silva a deu minuts del final. El Magic Studio Manlleu, que ha jugat dos partits menys, va superar clarament Las Rozas (5-0) i continua invicte amb vuit victòries en vuit partits. El Girona va jugar un partit ajornat i va sumar la seva segona victòria al vèncer Las Rozas per 4-1, amb dos gols de Laura Vall i dos de Laia Castro.

En aquesta novena jornada va destacar la golejada del Voltregà Stern Motor en el grup B en la seva visita a la pista de l’Areces, el cuer (0-11). Judit Burgaya va fer tres gols, i set jugadores diferents van anotar. El líder del grup, el Generali Palau, va tenir més dificultats per guanyar el Bigues i Riells –el tercer–, a domicili per un ajustat 3-4, en un partit que dominava per 1-4. L’Igualada femení va sumar la seva primera victòria en la competició al superar per 3-1 el Sant Cugat. L’Esneca Vila-sana va golejar en la seva visita a la pista del Vilanova (0-6).