OK Lliga

Va a remolc i empata

Hoquei sobre patins. El Girona anivella el partit a tres minuts del final, de falta directa

GIRONA 2 VENDRELL 2

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Grau, Pujol i Gelmà –inicial–; Laguna, Mendes, Palacin, Carles i Coll.VENDRELL:Shehda, Crespo, Escala, Necchi i Fernández –inicial–; Ferrer, Casado, Llisa, Miguel i Arbós.GOLS:0-1 (10’) Escala. 1-1 (19’) Mendes. 1-2 (33’) Fernández. 2-2 (47’) Pujol, de falta directa.ÀRBITRES:A. Tavera i A. López. Van mostrar targeta blava a Gelmà.FALTES:9 del Girona i 10 del Vendrell.

El Garatge Plana Girona va empatar a casa contra el Vendrell en un partit en què sempre va anar a remolc, i que va saber igualar. Els visitants es van avançar en els primers minuts i Humberto Mendes va empatar abans del descans. En l’inici del segon temps el Vendrell va fer l’1-2. Els gironins van buscar l’empat i el van aconseguir a tres minuts del final al transformar Gerard Pujol una falta directa.