OK Lliga

Adroher, el fitxatge de l’any

Hoquei sobre patins. La inesperada arribada del maçanetenc a l’estiu és un dels factors que han catapultat el Liceo, el líder. És el jugador de l’OK Lliga que ha marcat en més jornades (11/12)

Jordi Adroher, el fitxatge més imprevisible del curs, és el jugador que ha marcat en un major nombre de jornades en l’OK Lliga. El maçanetenc de 36 anys ha sucat en onze dels dotze partits que ha jugat i ha fet 17 gols. Dissabte va contribuir amb un trio de gols al triomf del Deportivo Liceo a Calafell (0-4) i ja n’ha fet disset. És el quart màxim golejador i una de les estrelles retornades que estan marcant diferències en aquest inici en què el conjunt gallec s’ha mostrat intractable i domina l’OK Lliga amb cinc punts de marge sobre el Barça. El selvatà, tanmateix, apel·la a la prudència: “És cert que hem fet un bon inici però hem de tocar de peus a terra. Encara no hem arribat a l’equador i no hem fet res.” Adroher és un esquerrà amb màgia en l’estic i amb uns fonaments tècnics fora de sèrie, capaç de treure’s del barret una genialitat en un pam de terratzo o de parquet. És el titular de les faltes directes (10/25) i dissabte es va estrenar llançant i marcant el seu primer penal del curs. Internacional absolut i campió de tot, és un dels pocs jugadors que poden presumir d’haver jugar les tres grans lligues. Era un adolescent quan va debutar amb el SHUM Maçanet en l’OK Lliga. Es va foguejar al Lloret i al Vic va fer eclosió. També va passar pel Barça i pel Reus abans de marxar un exercici al Breganze. Les cinc últimes temporades les va jugar al Benfica, club en què va triomfar plenament però també va viure un final amarg i desagradable quan encara li quedava un any de contracte. Un epíleg immerescut per a un jugador rendible i professional, que mai no va generar problemes: “Vaig estar allí cinc anys molt feliços i en tinc un gran record. El final no va ser el que m’esperava, però ja està passat i em quedo amb els moments positius, que van ser molts.” Al Liceo l’han acollit amb els braços oberts. “És un jugador que ho ha guanyat tot i ens pot ajudar en els moments complicats”, deia l’ara lesionat capità Dava Torres, que podria tornar avui contra el Caldes. El seu tècnic, Juan Copa, també es va manifestar encantat de la vida. El temps li està donant la raó. “M’he adaptat molt bé al’equip, els companys i la ciutat, i estic molt content. L’estil de joc del Liceo sempre ha estat molt ofensiu això ens agrada a tots els jugadors i m’hi sento molt còmode. El punt de solidesa defensiva, a més, ens donant molta seguretat i molta confiança en l’atac i això és el més important que tenim”, explica Adroher

17
gols
ha fet Adroher, deu dels quals els ha marcat de falta directa (10/25) i un de penal (1/1)
M’he adaptat molt bé a l’equip i la ciutat i estic molt content. L’estil de joc del Liceo sempre ha estat molt ofensiu i això ens agrada als jugadors
Patrocini

La rereguarda més sòlida

Tradicionalment, el Liceo era temut per la seva capacitat golejadora i no pas per la contenció defensiva. Amb Juan Copa a la banqueta, i sense renunciar a l’atac –5,41 gols per partit–, l’equip ha millorat la rereguarda i enguany suma números escandalosos: 13 gols rebuts en dotze partits. O sigui, una mitjana de gairebé un gol rebut per duel, una xifra baixíssima. El rendiment del porter lloretenc Carles Grau i l’ordre defensiu són els factors clau.

El Caldes visita avui Riazor

El Liceo rep avui el Caldes (20.30 h) en el retorn de Sergi Miras a Riazor. Els calderins són cinquens tot i haver disputat tres partits menys. El seu jugadors més prolífic és Álvaro Giménez (10 gols) i Xavi Rovira en va fer tres dissabte contra el Lloret. “És un molt bon equip que fa anys que manté el bloc. L’arribada de Miras li ha donat un plus de qualitat i experiència. Serà un partit molt complicat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)