Més hoquei

El Reus s’adjudica el festival

2a semifinal. Raül Marín, amb quatre gols, catapulta el conjunt de Jordi Garcia en un duel d’alta intensitat contra el fins ara invicte Deportivo Liceo, amb moltes blaves i molts canvis d’estat d’ànim

Reus Miró 7 Deportivo Liceo 5

REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Salvat, Bancells, Marín i Julià -equip inicial-; Nájera, Castro i Montes (ps).DEPORTIVO LICEO:Carles Grau, Carballeira, Torres, Platero i Adroher -equip inicial-; Roberto di Benedetto, Oruste, Marc Grau i Ciocale.GOLS:1-0 (3’) Salvat. 2-0 (16’) Castro. 3-0 (28’) Marín, de falta directa. 3-1 (29’) Adroher. 3.-2 (30’) Adroher, de falta directa. 3-3 (32’) Marc Grau. 4-3 (34’) Àlex Rodríguez. 5-3 (39’) Marín. 5-4 (39’) Torres. 5-5 (44’) Adroher, de falta directa. 6-5 (48’) Marín. 7-5 (50’) Marín, de falta directa.ÀRBITRES:S. Mayor i D. Cantos. Blaves a Julià (2) i Ballart, del Reus i, i a Oruste (2), Torres, Ciocale i Platero.FALTES:8 del Reus i 15 del Liceo.

El Reus va vèncer el Liceo per 7-5 en un duel d’alta intensitat, amb moltes blaves i una gran vocació ofensiva, en què va saber sobreposar-se quan l’equip gallec, fins ara invicte aquest curs, li va igualar un 3-0 en un tres i no res en el segon temps. Raül Marín, amb quatre gols, va ser l’home clau.

Salvat (3’), en la mitja volta, va fer l’1-0. Tot i la inferior rotació, el Reus va treure profit de la seva segona unitat quan Nájera es va inventar una gran assistència que el xilè Castro, guanyant l’esquena rival, va coronar (2-0). Ni Julià, de directa, ni Adroher, de penal, van marcar. Ja en el segon temps, una blava a Torres va catapultar encara més el Reus quan Marín va executar amb fantasia la directa aixecant i picant (3-0). Adroher, dins del quadre, va reduir diferències (3-1). La felicitat incompleta del Reus la va culminar Adroher transformant una directa (3-2). La bogeria va prosseguir amb un pal de Marín i amb l’empat de Grau (3-3). El Reus havia encaixat tres gols en tres minuts. Per sort, Àlex Rodríguez va coronar una transició i va tallar l’hemorràgia (4-3). La desena del Liceo va donar encara més vida al Reus. Marín, en dos tocs meteòrics, va fer el 5-3. Torres va reduir en superioritat (5-4). La blava a Càndid Ballart (44’) per haver travat un rival amb l’estic va ser una llosa. Va sortir el jove Gerard Montes i Adroher no va perdonar en la directa (5-5). Un míssil de Marín (6-5) i una directa amb el temps esgotat van establir el 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)