OK Lliga

El Palafrugell no falla

Hoquei sobre patins. L’equip de Xavi Garcia remunta un 2-0 en contra amb contundència i la inspiració de Canet (4) i s’estrena a fora

Mataró 4 Palafrugell 9

MATARÓ:Grané, Cusachs, Lladó, Florenza i Ollé –equip inicial–; Carbonell, Xicotai Cantero.PALAFRUGELL:Luzón, Ceschin, Ramon, Aldrich i Canet –equip inicial–; Abeal, Figa i Gelmà.GOLS:-1-0 (4’) Lladó. 2-0 (8’) Lladó, de penal. 2-1 (10’) Canet. 2-2 (12’) Canet. 2-3 (16’) Abeal. 2-4 (26’) Figa. 2-5 (28’) Canet, de penal. 3-5 (34’) Cusachs, de penal.3-6 (35’) Canet. 3-7 (37’) Ceschin. 4-7 (40’) Florenza. 4-8 (45’) Ramon. 4-9 (47’) Figa..ÀRBITRES:A. López i Q. Navales. Blava a Gual.FALTES:9 del Mataró i 9 del Palafrugell.

El Palafrugell va reaccionar amb virulència després d’encaixar un 2-0 amb dos gols de Lladó quan encara prenia les mides de la pista i va sumar el seu primer triomf a fora d’un curs en què fins ara s’havia mostrat fort a casa i menys efectiu lluny de la seva pista. La visita al feu del cuer era una bona ocasió però els dos gols encaixats no eren bon presagi.

Canet, amb un tret molt ràpid i al segon pal engaltant l’assistència de Figa, va empatar. Abeal, per sota les cames, va avançar els de Xavi Garcia amb una genialitat. El tret de pala de Figa tot just arrencar el segon temps i el tercer gol de Canet, marcant un penal, va acabar de constatar el domini dels visitants (2-5), que ja no va trontollar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)