OK Lliga

El Noia Freixenet renova per dues temporades Xavi Costa

El Noia Freixenet ha anunciat la renovació per dues temporades, fins al 2023, del davanter ampostí Xavi Costa, el màxim golejador de l’equip a l’OK Lliga aquest curs amb 26 gols en 20 partits jugats, dels quals n’ha marcat 9 de penal en 15 intents, un gran percentatge d’efectivitat. Costa s’ha mostrat “molt content” d’arribar a aquest acord i assegura que “ha estat molt fàcil: el club volia que continués i jo no en tenia cap dubte; així que seguiré defensant la samarreta del Noia Freixenet durant les pròximes dues temporades”. L’ampostí és un jugador amb caràcter, molt incòmode de marcar i que genera molt de joc i espais en el quadre rival. El curs passat ja va ser el pitxitxi del Noia en la lliga amb 19 gols, la mateixa xifra que havia signat en el curs 2018/19 en el seu debut amb el club de la capital del cava. Té 35 anys i una àmplia experiència en la màxima categoria després d’haver passat pel Vila-seca, el Lleida, el Tenerife, el Vendrell, el Reus, el Barça i el Viareggio, de la lliga italiana. Amb el Vendrell va guanyar la copa i la copa de la CERS en el curs 2012/13.

Amb la renovació de Xavi Costa, el Club Esportiu Noia Freixenet continua preparant el nou projecte esportiu després de comunicar el retorn del tècnic sadurninenc Pere Varias com a nou entrenador, que s’afegeix a la continuïtat ja anunciada del jove jugador de Manlleu Roc Pujadas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)