OK Lliga

El Reus Miró brilla en defensa i empata amb el Barça (1-1)

Els roig-i-negres han plantat cara a un conjunt blaugrana que només ha pogut marcar de penal

Reus Miró 1 Barça 1

REUS DEPORTIU MIRÓ:Ballart, Bancells, Julià, Àlex Rodríguez i Nájera –equip inicial–; Salvat, Castro, Rojas, Giménez i Montes.BARÇA:Sergi Fernández, Álvarez, Panadero, Alabart i Nunes –equip inicial–; Pascual, Roca, Llorca, João Rodríguez i Egurrola.GOLS:1-0 (29’) Julià. 1-1 (33’) Nunes, de penal.ÀRBITRES:R. Fernández i D. Villar. Van mostrar targeta blava a Alabart.FALTES:18 del Reus i 13 del Barça.INCIDÈNCIES:S’ha guardat un minut de silenci pels socis del Reus Deportiu que han mort recentment. 425 espectadors han pogut veure el clàssic des de les graderies.

El Reus Deportiu Miró i el Barça han empatat (1-1) en el clàssic de l’OK Lliga en un partit on han brillat les defenses, en especials la dels roig-i-negres, i els porters han tingut una bona actuació. El partit ha sigut molt disputat i anivellat. El Reus s’ha avançat en la segona meitat i el Barça només ha pogut marcat de penal. Cada equip ha tingut una baixa important, en els locals Raül Marín que està lesionat i s’haurà d’operar, i en els visitants Bargalló que està sancionat.

Els dos equips han intentat anar a l’atac des de l’inici, però sense descuidar les defenses que s’ha mostrat molt segures. Les millors ocasions han arribat en els darrers quatre minuts. Salvat a posat a prova a Sergio Fernández i uns segons després João Rodríguez ha disposat d’una falta directa per les deu faltes d’equip del Reus. Ballart ha aguantat molt bé davant la porteria i la bola ha anat al pal. En aquest mateix minut ha sigut Julià el que ha disposat d’una falta directa per avançar als reusencs, però Sergi Fernández l’ha aturat.

En la segona meitat ha continuat el ritme alt de joc i el gol no ha trigat en arribar amb una rematada a l’escaire de Julià (1-0). Els blaugrana han tingut uns minuts dolents, però el Reus no ha estat encertat i fins i tot Àlex Rodríguez ha desaprofitat una falta directa ben aturada pel porter Sergi Fernández. Tot seguit Nunes ha disposat d’un penal i el Barça ha empatat (1-1). Hi han hagut dues faltes directes, una per cada equip, en deu segons i cap ha marcat. Els dos equips ho han intentat, però els dos porters han desfet totes les jugades de perill i amb l’1-1 s’ha arribat al final del partit.