Lliga Europea

El Palau organitzarà la final a vuit de la lliga europea femenina

Hoquei sobre patins. Es jugarà del 27 al 30 de maig i hi haurà quatre equips catalans

El Generali Palau organitzarà la final a vuit de la lliga europea femenina del 27 al 30 de maig. La WSE Rink Hockey ho va anunciar un cop va finalitzar el termini per presentar les candidatures. El Telecable Gijón també havia anunciat la seva intenció de ser-ne la seu. La final a vuit la disputaran cinc equips de l’OK Lliga femenina –quatre de catalans i un d’asturià– i tres de la lliga portuguesa. Els vuit participants seran el Voltregà Stern Motor, que defensarà el títol que va guanyar el 2019 ja que l’any passat no hi va haver campió per la pandèmia; el Generali Palau, vigent subcampió; el Magic Studio Manlleu; el Cerdanyola; el Telecable Gijón, i els conjunts portuguesos SL Benfica, Stuart HCM i CACO.

El sorteig que es va fer a finals de febrer va determinar els quatre partits de quarts de final i la resta del quadre. En els quarts hi haurà un derbi català entre el Cerdanyola i el Manlleu, i el guanyador jugarà una semifinal contra el guanyador del partit entre el Benfica i el Voltregà. En l’altra part del quadre de la final a vuit, el Telecable jugarà contra el CACO, mentre que el Palau –l’organitzador– tindrà com a rival l’Stuart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)