Lliga Europea

El Porto remunta un 0-4 i jugarà la final de la lliga europea

Ha derrotat per 6-4 l’Oliveirense en la primera semifinal

El Porto s’ha classificat per la final de la Lliga europea de manera brillant ja que ha remuntat un 0-4 contra l’Oliveirense i s’ha imposat per 6-4. La fase final que es disputa a la localitat portuguesa de Luso, entre quatre equips de Portugal, s’ha iniciat amb una semifinal molt intensa i emocionant. El rival del Porto en la final (demà 18.30 h) sortirà de la segona semifinal que jugaran aquesta nit (22 h) el Benfica i l’Sporting.

L’Oliveirense ha fet un gran inici de partit i s’ha avançat amb un 0-4. Jordi Bargalló ha marcat el primer gol en el primer minut i Marc Torra ha fet el 0-2 de penal en el minut set. El Porto entrenat pel tècnic Guillem Cabestany ha anat remuntant poc a poc i al descans s’ha apropat fins el 3-4. En la segona meitat el porter Xavi Malián ha aturat una falta directa i Xavi Barroso ha posat per primer cop al seu equip per davant al marcar el 5-4 a quatre minuts del final.