Lliga Europea

L’EHCA aprova l’admissió del Caldes i perfila amb World Skate la nova lliga europea

Aprofitant la disputa de la final a quatre de la lliga europea, aquest cap de setmana s’ha mantingut una reunió des Luso-Mealhada (Portugal) entre l’EHCA (Associació Europea de Clubs d’Hoquei sobre Patins) i WS (World Skate), amb el president de Rink Hoquei Carmelo Paniagua, en la qual s’ha acordat començar a treballar, de manera conjunta, en la nova lliga europea de la temporada 2021/22.

Amb aquest pas, es posa de manifest la voluntat de les dues entitats d’apostar per millorar i professionalitzar la màxima competició continental, sense exclusions, així com adquirir una major visibilitat de l’esport.

En el transcurs de l’assemblea mantinguda aquest cap de setmana, EHCA també ha aprovat la incorporació del Caldes Recam Làser en aquest projecte europeu i ha validat la incorporació, ja anunciada anteriorment, del Barcelos, el Saint Omer i Forte dei Marmi, que se sumen a els vuit clubs fundadors, el Barça, el Reus, el Noia, el Liceo, el Porto, l’Sporting, el Benfica i l’Oliveirense.

Finalment, i amb la voluntat d’apostar en l’àmbit comunicatiu, els clubs han acordat nomenar portaveu de l’entitat al mànager esportiu del barça Toni Miró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)