OK Lliga

El capità del Noia, Aleix Esteller, renova per una temporada

Serà la seva quinzena campanya en el primer equip

El Noia Freixenet i el capità del primer equip, Aleix Esteller, han arribat a un acord per renovar per una temporada. La propera campanya serà la seva quinze en el primer equip de l’entitat. En aquesta campanya el jugador de Sant Sadurní, de 33 anys, ha marcat 15 gols. En la seva etapa al club ha guanyat una copa Continental (2014), una copa de la CERS (2014) i una copa (2008).

El capità del Noia ha dit en declaracions als mitjans oficials del club que està: “molt content de poder continuar una temporada més al primer equip del Noia Freixenet, l’equip del meu poble, l’equip on he jugat tota la vida”. També ha recordat:“l’any que ve serà la meva 15a temporada al primer equip i és evident que l’afrontem amb la màxima ambició, nou projecte, nous companys, nou equip i lluitarem per aconseguir assolir els objectius que ens marquem a principi de temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)