OK Lliga

El porter vilanoví Martí Zapater no seguirà al Noia Freixenet

El porter vilanoví de 23 anys Martí Zapater acabarà, el proper mes de juny, la seva etapa de quatre temporades defensant la porteria del Club Esportiu Noia Freixenet. Al llarg d’aquests anys, Zapater s’ha classificat per les quatre copes del Rei previstes, ha disputat els quarts de final de la Lliga Europea de la temporada 2018/19 i les Supercopes del 2018 i del 2020. Un dels clubs que sembla més interessat en el fitxatge de Zapater és el Reus Deportiu.

En declaracions als mitjans oficials del club, s’ha mostrat “molt content d’aquests quatre anys al Noia Freixenet, només tinc paraules d’agraïment al club” i “i a tots els meus companys i entrenadors que he tingut”, un reconeixement a l’entitat sadurninenca per haver-li “donat l’oportunitat de poder estar a l’OK Lliga, de poder gaudir-la”

A més, també fa una crida perquè “aquest dissabte vingui la màxima gent a l’Ateneu per acomiadar l’equip, ja que aquesta ha estat una temporada molt estranya i ens agradaria que estigués el Pavelló ple”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)