Copa

El Barça iniciarà la defensa del títol de copa contra el Noia

El Barça, que defensa el títol de la copa Reus 2019, la darrera que es va jugar, debutarà en els quarts de la copa de la Corunya del 10 al 13 de juny davant del Noia. El vencedor s’enfrontarà al guanyador del duel entre el Reus i el Girona. Per l’altre part del quadre, els quarts són Liceo-Voltregà i Caldes-Lleida. Aquests dos darrers encreuaments es jugaran el dijous. Els dos primers enfrontaments es disputaran divendres.

En la copa femenina, el partit més atractiu de quarts és el Manlleu-Telecable, recent semifinal de la lliga en què les catalanes van accedir a la final. El Telecable, a més, és el vigent campió de copa. El vencedor del duel se les haurà amb el vencedor del partit entre el Voltregà i el Sant Cugat. Els dos duels es jugaran el dijous. Els altres encreuaments són Palau-Bigues i Riells i Cerdanyola-Las Rozas, que es jugaran el divendres. Els horaris encara no estan determinats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)