Lliga Europea

El Palau apallissa l’Stuart (2-9) i jugarà la semifinal contra el Telecable

El Generali Palau ha apallissat com qui diu sense baixar de l’autocar l’Stuart portuguès per un contundent 2-9 (1-6 a la mitja part) i jugarà dissabte la segona semifinal (17.30 h) de la lliga europea contra el Telecalbe Gijón, que també ha esbandir un altre conjunt portuguès, el CACO, per 2-7 amb 5 gols de Sara Roces. El Palau, que divendres de la setmana passada va guanyar l’OK Lliga, ha viscut un debut ben plàcid en una final a vuit que es juga al seu propi pavelló. Els gols els han fet Puigdueta (2), Florenza (2), Fontdeglòria (2), Busquets, Ferón i Colomer

La primera semifinal de dissabte la jugaran el Voltregà, que defensa el títol conquerit el 2019, i el Manlleu, un derbi osonenc que promet. Les manlleuenques s’han desfet del Cerdanyola per 4-7 en la pròrroga, mentre, que l’equip de Sant Hipòlit ha superat per 2-3 el Benfica, el millor equip portuguès, en un partit prou complicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)