Copa

El Girona accepta el repte

Hoquei sobre patins. Copa. L’equip de Benito i Comalat juga avui contra el Reus (13 h) els quarts. Caldes-Liceo, primera semifinal

El Garatge Plana Girona afrontarà avui el repte d’intentar superar el Reus (13 h) per primer cop aquest curs i plantar-se a les semifinals de la copa que va arrencar ahir a la Corunya. Ramon Benito i Marc Comalat tenen disponibles tots els seus jugadors. L’expedició va volar ahir cap a Galícia. L’altre partit de la jornada d’avui en la copa masculina el juguen el Barça, que busca convertir-se en el primer equip de la història que guanya la copa cinc vegades seguides, i el Noia, conjunt que li genera sovint força dificultats (20.45 h). En els quarts d’ahir, el Caldes va remuntar un 0-3 advers i va eliminar el Lleida (5-4). Jugarà la primera semifinal de demà (13 h) contra el Deportivo Liceo, que va eliminar el Voltregà per 3-2 amb penes i treballs amb un gol de Carballeira en la segona part de la pròrroga. En la copa femenina, el Voltregà va superar el Sant Cugat en el primer partit per 3-1 després d’una pròrroga. En el segon enfrontament, el Manlleu va superar per 6-4 el Telecable amb 4 gols de Maria Díez i patiment en el tram final. Les asturianes perdien per 5-1 i es van situar amb 5-4 en un tres i no res. El derbi osonenc de demà serà la repetició de la semifinal europea en què es va imposar el Voltregà.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)