Copa

Un Manlleu-Palau pel títol

Copa femenina. L’equip osonenc s’enlaira golejant el Voltregà en el comiat de Barceló i Bernadas, mentre que el Palau apel·la a la rotació i a Florenza (4) per doblegar el Cerdanyola

Manlleu 6 Voltregà 0

MANLLEU:Hidalgo, López, Casaramona, Castellví i Díez –equip inicial–; Anglada, Gurri, Bullo i Mas.VOLTREGÀ:Bernadas, Tarrida, Barceló, Barcons i Arxé –equip inicial–; Bosch, Ramon, Burgaya i Vistos.GOLS:1-0 (15’) Castellví. 2-0 (19’) Anglada. 3-0 (30’) Díez. 4-0 (33’) Casaramona, de falta directa. 5-0 (44’) Casaramona. 6-0 (44’) Díez.ÀRBITRES:I. López i I. González.FALTES:8 el Manlleu i 10 el Voltregà.

Palau 4 Cerdanyola 3

PALAU:L. Vicente, Busquets, Puidueta, Florenza i Fontdeglòria -equip inicial-; Colomer, Ferrón i Garcia.CERDANYOLA:Surós, Xicota, Silva, Gutiérrez i Solé –inicial–; Pera i Figuerola.GOLS:1-0’ (13’) Florenza. 1-1 (15’) Solé, de penal. 1-2 ((24’) Xicota. 2-2 (34’) Florenza. 3-2 (39’) Florenza. 4-2 (40’) Florenza. 4-3 (41’) Gutiérrez.ÀRBITRES:M. Díaz i O. Pérez. Blava a Carles Marín, el tècnic del Cerd.FALTES:14 el Palau i 16 el Cerd.

El Manlleu, que va golejar el Voltregà (6-0), i el Palau, que va patir per doblegar el Cerdanyola i va vèncer per 4-3 amb un pòquer d’Aina Florenza, jugaran avui la final de la copa, la repetició del play-off final de l’OK Lliga que van protagonitzar amb triomf vallesà en els dos partits.

El Manlleu va completar un monòleg i es va revenjar de la derrota patida en la semifinal europea de fa quinze dies. El partit va suposar el comiat a la carrera esportiva de les jugadores del Voltregà Motxa Barceló, que va jugar amb una protecció perquè es va trencar el nas en la lliga europea, i Teresa Bernadas, que va salvar el seu equip d’una major golejada. Totes dues van rebre un homenatge final, amb un emotiu passadís. El Palau, per la seva banda, les va passar magres per desxifrar la teranyina defensiva del Cerdanyola, que va fer mal al contraatac amb Gutiérrez, Solé i Xicota governant el partit molts minuts. La major rotació i la intensitat van ser clau per a la reacció. Les vallesanes arriben a la cita invictes a la recerca del triplet ortodox –copa, lliga i lliga europea– i del seu quart títol després d’haver celebrat també la reformulada lliga catalana. El Manlleu va ser campió el 2015, mentre que el Palau encara mai no ha guanyat la copa.

Quarts de final
Voltregà- Sant Cugat 3 - 1 Manlleu - Telecable 6 - 4
Cerdanyola – Las Rozas 7 - 5
Palau - Bigues i Riells 8 - 2
Semifinals
Manlleu - Voltregà 6 - 0
Palau - Cerdanyola 4 - 3
Final. Avui
Manlleu - Palau
11 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)