Europe Cup

El Recam Làser Caldes elimina el Riba d’Ave (6-2) i espera rival en la semifinal

El Recam Làser Caldes ha derrotat el Riba d’Ave portuguès (6-2) en el primer partit de quarts de la final a 7 de l’Europe Cup que es disputa a Andorra la Vella i jugarà demà la semifinal contra el vencedor del duel Sarzana-Igualada (16 h). El conjunt portuguès s’ha avançat amb un gol de Barata, però els catalans han empatat abans del descans amb un gol de Rosa de falta directa. El Caldes ha apujat la intensitat en el segon temps i ha constatat finalment la seva superioritat amb gols de Ricart, Giménez (2), Rosa i Rovira, amb dues dianes en el darrer minut, amb el Riba d’Ave abocat a la desesperada. Tot i ser un conjunt descendit a Portugal i presentar-se amb baixes, l’equip lusità Ha donat bona impressió. ha marcat el 2-2 en el rebuig d’una falta directa arran de la desena d’equip del Caldes i ha fallat una directa que ha fet ressonar el pal –15a– a 5:26 del final amb 4-2.