Europe Cup

L’Igualada Rigat no pot rendibilitzar un 0-2 i perd contra el Sarzana (3-2)

L’Igualada Rigat s’ha avançat per 0-2 en el primer temps, però no ha pogut contenir la progressió del Sarzana (3-2), que demà jugarà demà la semifinal de la final a 7 de l’Europe Cup que es disputa a Andorra contra el Caldes, que en el primer partit de la jornada ha eliminat el Riba d’Ave (6-2) en un partit més complicat del que reflecteix el resultat.

Dos gols de Baliu en dos contraatacs mortífers han enlairat l’Igualada i han penalitzat el Sarzana en el primer temps. L’equip italià ha reaccionat amb un gol de Rossi i ha guanyat terreny en el tram final de la primera part. L’argentí Ipiñazar ha rendibilitzat una pèrdua igualadina en el segon període (2-2 en el 33’). Malgrat que Pla ha enviat la bola al ferro, David Càceres ha demanat temps mort davant la perillositat dels italians, expeditius de cara a porteria. Rossi ha clavat el 3-2 (37’) recollint amb habilitat dins del quadre un rebuig. L’Igualada ha tingut una directa de Bars que ha fet ressonar la creueta. El rebuig també ha picat al pal i en el segon rebuig li han fet penal un penal evident que els àrbitres no han assenyalat. Una blava al santcugatenc Galbas ha permès gaudir als de Càceres de dos minuts de superioritat que no han aprofitat, tot i dispar de bones oportunitats. El Sarzana, al contraatac, també n’ha tingut dues de claríssimes. Amb el temps exhaurit, Bars ha comès falta sobre Rossi –blava– i Ipiñazar ha renunciat al llançament amb elegància.