Europe Cup

El Girona venç el Calafell (2-4) i jugarà la semifinal contra el Lleida Llista

El Garatge Plana Girona ha derrotat per 2-4 el Calafell Tot l’Any a Andorra en els quarts de final i jugarà demà (16 h) la segona semifinal de la F7 de l’Europe Cup contra el Lleida Llista. És la primera vegada que l’equip arriba a una semifinal europea. El Girona ha neutralitzat la perillositat dels llançaments de Mitjans amb un bon marcatge de Mendes i ha aprofitat les seves ocasions. Llaverola li ha aturat dues directes a Mitjans en moments clau i ha estat un actor principal en l’èxit.

El Girona s’ha avançat amb un gol matiner de Gurri. El Calafell ha empatat mitjançat Eloi Mitjans, que li ha fet el setè gol del curs comptant el sis dels dos partits de lliga. Mendes, quan faltava 1:39 per al descans ha fet l’1-2 aprofitant una passada de Grau. La primera part ha estat molt lluitada i amb poca clarividència per part de tots dos equips. El Calafell ha acumulat quatre faltes i el Girona en duia sis. Mendes ha vist la blava quan només havien transcorregut onze segon del segon temps. Llaverola li ha aturat la directa a un sol toc a Mitjans. I ha repetit en el 36’, rebutjant amb el casc i quedant una mica estabornit. La gran oportunitat del Girona ha arribat en el minut 40 amb una falta directa –blava a Romeu–, però Edo ha malbaratat l’intent de Pujol. En la superioritat, l’equip de Benito i Comalat ha mogut amb criteri i paciència la bola, i Gelmà ha rematat amb eficiència una passada de Pujol (1-3 en el 42’). Una blava a Xaus ha atorgat a Palacín en la directa l’oportunitat de tancar el partit però Edo li ha aturat la directa (44’). En la superioritat, Gurri ha rematat un teva meva amb Pujol en una transició vertiginosa i ha segellat el triomf gironí (1-4 en el 45’). El conjunt de Pere Varias no ha llançat la tovallola i Palau ha fet el 2-4 a 2:24 arreplegant una bola morta dins del quadre. El Girona ha hagut de treure aigua en els dos últims minuts i se n’ha sortit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)