OK Lliga

El Barça i el Noia golegen i el Reus cedeix un empat a Alcoi

El Barça va sumar el quart triomf en quatre jornades en l’OK Lliga amb un10-3 contundent davant del Corredor Mató Palafrugell en la mateixa jornada en què el Noia Freixenet es va estrenar, també golejant, davant del Garatge Plana Girona (9-2) amb 4 gols de Costa, 3 de Mitjans de falta directa un de Pujadas i un altre de Joseph. La bola aturada va ser el gran actiu dels locals, amb 4/5 en directes i 1/1 en penals (Costa). Pel que fa al Barça, van sucar Hélder (3), Pascual (3), Rodrigues, Llorca, Roca i Bargalló, que va regalar tres assistències als seus companys. Canet, que ha marcat en les quatre jornades –pitxitxi amb 9 gols– i Ceschin, va fer els dels visitants. La sorpresa de la jornada la va signar l’Alcoi, que ha arrencat molt fort, i que va treure un empat a casa contra el Reus (3-3), amb un darrer gol de Formatjé en l’últim segon sobre el so de la botzina en una acció –un servei ràpid de falta– protestada pels roig-i-negres. Els golejadors del Reus van ser Salvat, Julià i Marín, que havia fet l’1-3 quan semblava que els roig-i-negres s’endurien els 3 punts d’un pavelló Francisco Laporta sempre esquerp. El Parlem Calafell va encaixar una derrota a la pista de l’Alcobendas (4-2), equip acabat d’ascendir que és cinquè amb dos triomfs. Ferrer i Gabarró va marcar pels penedesencs.

El Recam Làser Caldes ha salvat aquesta tarda un empat a la Torre Roja a 40 segons del final amb un gol de Rosa en atac de cinc davant de l’Igualada Rigat (2-2), que ha acaronat el seu segon triomf. Ricart ha fet l’altre gol dels calderins i Marimon i Yeste han sucat pels visitants. El Caldes i el Voltregà, que va caure dissabte per 4-0 a la pista del Deportivo Liceo, són els dos únics equips que encara no han guanyat.

El Lleida Llista, per la seva banda, s’ha reivindicat aquest migdia amb un triomf per 3-6 a Manlleu amb gols de Selva (3), Cañellas, Vives i Folguera, Per part local han fet els gols Borregán (2) i Franci. La cinquena jornada es juga aquest dimarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)