Més hoquei

La selecció estatal FEM-17 i l’Oliveirense guanyen l’Eurockey Cup 2021

El Cerdanyola, en la categoria femenina, i l’Igualada han acabat segons

La selecció espanyola FEM17 i l’Oliveirense portuguès han guanyat l’Eurockey CUP 2021 de la categoria sub-17 que s’ha disputat aquest cap de setmana a Blanes. El combinat estatal femení format per deu jugadores catalanes, ha derrotat en la final al Cerdanyola per 1-0, amb gol de Laura Crespo en la primera meitat. En la semifinal la selecció espanyola ha superat per 4-1 al Manlleu, mentre que el Cerdanyola ha derrotat per 5-3 l’HPR Camp.

L’Oliveirense ha superar per 4-2 l’Igualada en una final anivellada i en la que els igualadins han lluitat per la victòria fins els darrers minuts. Eloi Cervera ha marcat els dos gols de l’Igualada. En la semifinal els igualadins han derrotat per 3-0 l’Alcobendas i l’Oliveirense ha golejat per 8-0 el Porto.

En el cinc ideal de la categoria femenina ha estat format per Anna Salvat, Dana Antón i Irene Torres, de la selecció estatal, Carla Castro, del Cerdanyola i Núria Garciolo del Manlleu. En el cinc ideal masculí hi ha entrat Eloi Cervera de l’Igualada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)