OK Lliga

El Palafrugell planta cara

Hoquei sobre patins. Somia trencar la condició d’invicte del Lleida amb 3-1, però salva la derrota amb 3-4 amb un gol de Ceschin

Palafrugell 4 Lleida 4

C. MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Bancells, Ceschin, Ramon i Canet -equip inicial-; Candamio i Aldrich.LLEIDA LLISTA:Serra, Bruno di Benedetto, Cañellas, Tomàs i Selva -equip inicial-; Vives, Duch, Badia i Folguera.GOLS:1-0 (6’) Canet. 1-1 (23’) Selva. 2-1 (30’) Ceschin. 3-1 (35’) Canet. 3-2 (40’) A. Tomàs. 3-3 (44’) A. Tomàs. 3-4 (47’) Vives. 4-4 (48’) Ceschin.ÀRBITRES:I. González i D. Calonge. Blava a Cañellas i Bruno.FALTES:13 del Palafr. i 10 del Lleida.

El Corredor Mató Palafrugell va tutejar el Lleida i va esgarrapar un empat valuós amb un gol de Ceschin a 1:57 però li va faltar benzina per contenir la reacció final dels de la Terra Ferma, que van aixecar un 3-1 (3-4) i es mantenen invictes. Canet, que ha marcat en les cinc jornades, va avançar els locals i Selva va empatar abans de descans. Una acció magnífica de Ramon coronada per Ceschin va situar el 2-1. Canet, en superioritat per blava a Di Benedetto –Candamio no va marcar la directa– va fer el 3-1 amb un cacau al curt. Andreu Tomàs va reduir diferències en una ràpida transició (3-2) i va empatar des de casa seva (3-3), rendibilitzant la pressió del Lleida. Vives, a 2:28 va establir el 3-4 en un altre contraatac, però Ceschin va sorprendre Serra (4-4) en un final trepidant.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)