OK Lliga

Pelicano s’incorpora al Garatge Plana Girona per aportar experiència

El davanter ja va estar cinc temporades en el conjunt gironí

Raúl Pelicano, de 35 anys, s’incorpora a l’equip d’OK Lliga del Garatge Plana Girona per aquesta temporada 2021/22, i retorna al club on ja va militar durant cinc temporades. E davanter lloretenc arriba per aportar la seva veterania i experiència a un equip amb jugadors molt joves i amb moltes novetats aquesta temporada, segons ha explicat el director tècnic del Girona CH, Ramon Benito.

Raúl Pelicano va jugar en el conjunt gironí de la temporada 2014-15 a la temporada 2018-19. Juntament amb el porter Jaume Llaverola va ser un dels puntals que van fer ascendir l’equip des de primera nacional catalana fins l’OK Lliga en tres temporades. Raúl Pelicano va jugar les dues darreres temporades en el SHUM Maçanet de l’ OK Lliga Plata.

El conjunt gironí ocupa la dotzena posició amb una victòria, un empat i tres derrotes. Un dels fitxatges d’aquesta temporada, Moi Aguirre, encara no ha pogut jugar. Tenia quatre partits de sanció de la campanya passada i a més, es va fer mal a l’espatlla. Ja està en la recta final de la seva recuperació.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)