OK Lliga

Tercer triomf seguit del Noia, que va cap amunt

Hoquei patins. El Reus perd a la pista del Liceo en els darrers deu minuts

El Noia va sumar la tercera victòria consecutiva i va cap als primers llocs de la taula de l’OK Lliga. Va derrotar per un mínim 3-2 el Voltregà en un partit disputat i molt anivellat en què va destacar Pujadas amb tres gols. El Reus va perdre per la mínima a la pista del Liceo (4-3) un partit que dominava per 2-3. Va encaixar dos gols de Grau en els últims deu minuts. El Barça, el líder, es va imposar per 1-3 a la pista del Caldes, un inesperat cuer. L’Igualada va aconseguir una treballada victòria a la pista de l’Alcobendas (1-4), on Riba va destacar amb dos gols. El mateix resultat d’1-4 va aconseguir el Calafell en la visita a la pista del Malleu. Gabarró va fer dos gols de falta directa. El Palafrugell va perdre per 4-1 en la visita a Alcoi. Va aguantar amb un curt 1-0 fins als darrers deu minuts.