Europeu

Setè títol europeu i sisè consecutiu de la selecció espanyola femenina

Ha derrotat en la final a Portugal per 5-3 després d’avançar-se amb un 4-0 en els primers quinze minuts

Espanya 5 Portugal 3

ESPANYA:Vicente, Puigdueta, Florenza, Casarramona i Piquero –equip inicial–; Busquets, Colomer, Roces, Borras i Ferrer.PORTUGAL:Vieira, Moncovio, Sousa, Catarina i Sofia –equip inicial–; Teixeira, Batista, Figueirero, Santos i Vicente.GOLS:1-0 (3’) Florenza, 2-0 (4’) Puigdueta. 3-0 (13’) Roces. 4-0 (15’) Piquero. 4-1 (23’) Sousa. 4-2 (34’) Batista. 5-2 (35’) Roces. 5-3 (43’) Sofia.ÀRBITRES:Barbarisi i Silecchia (Itàlia).FALTES:11 d’Espanya i 7 de Portugal.

La selecció espanyola femenina ha guanyat el setè títol europeu i sisè consecutiu al derrotar en la final per 5-3 a Portugal, que ha jugat davant la seva afició. És el primer títol del seleccionador Ricard Muñoz i el seu equip tècnic des que es va fer càrrec de l’equip. El combinat estatal, amb vuit jugadores catalanes i dues asturianes, ha iniciat molt fort la final i en el minut 4 ja guanyava per 2-0 amb gols de Florenza i Puigdueta. Les portugueses han tingut ocasions i han fet un pal, però les asturianes Roces i Piquero han situat el 4-0 en el minut 15 amb dos gols en dos minuts. Al descans s’ha arribat amb un 4-1. En la segona meitat Portugal ha intentat la remuntada, però la selecció espanyola ha sabut controlar el partit, Roces, la màxima golejadora del campionat, ha fet el 5-2 just després d’un gol portuguès. El 5-3 ha arribat a set minuts del final, però el triomf i el títol no s’han escapat.