OK Lliga

L’‘oktoberfest’ del Noia

Hoquei sobre patins. L’equip s’ha sobreposat a les baixes i s’ha situat tercer de l’OK Lliga amb 4/4 i 31 gols en cinc partits

Els tècnics diuen sovint que quan hi ha absències s’activen mecanismes de responsabilitat grupals i d’ampliació de rols. Deu ser el que li ha passat al Noia Freixenet, a banda del moment excels de Jordi Bargalló (7 gols) –es va perdre les dues primeres jornades per lesió– i Roc Pujadas (8 gols). Amb Ballart lesionat tot el curs, Mitjans absent els tres últims partits per lesió i Costa (7 gols), sancionat amb 4 partits i que no ha jugat els dos últims, la resta –amb Esteller sempre decisiu dins del quadre (5) i Blai Roca i Xus Fernández ferms sota els pals– de l’equip de Pere Varias ha completat un octubre per emmarcar i és en l’OK Lliga. Quatre triomfs seguits i un empat –13/15 punts– amb 31 gols en cinc partits, més de 6 gols per enfrontament, avalen la progressió dels sadurninencs, que van arrencar amb un empat a Palafrugell i una derrota a casa contra el Manlleu. L’empat a Lleida (6-6) és el punt de partida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)