Lliga Catalana

El Cerdanyola venç el Voltregà (2-1) i jugarà demà la final contra el Manlleu

El Cerdanyola no ha perdut la fe i ha vençut el Voltregà Stern-Motor per 2-1 en la segona semifinal i jugarà demà (12.15h per Esport) a Santa Perpètua de Mogoda la final de la II Lliga Catalana davant del Martinelia Manlleu, que ha derrotat el Bigues i Riells (4-0). El Voltregà s’ha avançat en el primer temps amb un gol de Mar Franci en el context d’un duel igualat. La jugadora del Cerdanyola Laia Pera ha pres mal en els primers minuts i ha hagut de plegar lesionada en un genoll. L’equip vallesà ha buscat l’empat amb convicció en el segon temps i ha capgirat la truita amb els gols de Joana Xicota i Adriana Gutiérrez.

El conjunt osonenc ha imposat la llei del favorit davant del Bigues i Riells (4-0) en la primera semifinal. Amb la internacional Anna Ferrer molt ferma sota els pals, s’ha avançat amb un gol de Nara López en el primer temps i en el tram inicial del segon ha encarrilat definitivament el matx amb dos gols seguits d’Anna Bulló. El 4-0 de Maria Díez ha deixat el partit vist per sentència.

Sorteig de la Supercopa

Per un altre costat, avui s’ha fet el sorteig de la primera edició de la Supercopa femenina, que es jugarà al pavelló Can Xarau de Cerdanyola els dies 30 i 31 d’octubre. Els duels de semifinals són Manlleu-Cerdanyola i Palau-Gijón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)