Més hoquei

El Cerdanyola Feníe Energía és el primer finalista de la nova supercopa d’Espanya

L’equip amfitrió ha derrotat per 1-2 el Martinelia Manlleu gràcies a la gran defensa i la bona actuació de la seva portera

El Cerdanyola Feníe Energía ha guanyat en la semifinal el Martinelia Manlleu per un ajustat 1-2 i és el primer finalista de la nova supercopa d’Espanya femenina. El conjunt amfitrió d’aquesta primera edició de la competició ha fet una gran defensa i la seva portera Surós ha tingut una gran actuació.

Des de l’inici el conjunt osonenc ha anat cap a la porteria contraria amb més decisió, ha dominat els primers minuts i Casarramona ha tingut la primera ocasió clara enviat un xut al travesser. El conjunt vallesà s’ha pogut avançar en el minut 9 quan ha disposat d’un penal, però Solé ha enviat la bola alta. El primer temps s’ha anivellat, els dos equips han tingut ocasions, les porteres ho han aturat tot i s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial.

La segona meitat s’ha iniciat amb intensitat i ocasions, i després d’un pal de Gurri pel Manlleu, Gutiérrez ha desaprofitat una falta directa pel Cerdanyola i Casarramona un penal per les osonenques. En el minut 34 Casarramona ha inaugurat el marcador (1-0) en una jugada personal, però mig minut després Figuerola ha empatat pel Cerdanyola. El conjunt local s’ha avançar tres minuts després (1-2) amb una falta directe per les deu faltes del rival transformada per Gutiérrez. Uns minuts després el Manlleu ha disposat de la seva falta directe per deu faltes, i Surós l’ha aturat. El Cerdanyola ha defensat l’avantatge davant un Manlleu que ha buscat l’empat fins al final.