OK Lliga

Tres gols de Rovira derroten el Palafrugell

Hoquei patins

R. Làser Caldes 3 C. Mató Palafrug. 1

RECAM LÀSER CALDES:Camps, Ricart, Rovira, Gurri i Rodríguez –inicial–; A. Acsensi, Giménez, Blanqué, R. Acsensi i Beltran.CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Puigbí, Bancells, Ceschin, Figa i Canet –inicial–; Candamio, Ramon, Aldrich i Pinsach.GOLS:1-0 (3’) Rovira. 1-1 (10’) Canet. 2-1 (33’) Rovira. 3-1 (34’) Rovira.ÀRBITRES:J. Nicolas i I. Galán. Targeta blava Rodríguez i Rovira.FALTES:8 del Caldes i 10 del Palafrugell.

El Corredor Mató Palafrugell va perdre a la pista del Caldes i fa cinc jornades que no guanya. Tres gols de Rovira, dos en un minut en la segona meitat, van derrotar els empordanesos. El Palafrugell va arribar al descans amb un 1-1, i va desaprofitar dues faltes directes, una en el segon minut del partit.