OK Lliga

Victòria Porta i Pau Bargalló són els primers guanyadors del MVP jugador del mes

Albert Folguera i Carles Marín estrenen el guardó dels entrenadors

Victòria Porta, del Vila-sana, i Pau Bargalló, del Barça, són els primers guanyadors del nou premi del MVP del jugador del mes que s’ha iniciat amb la col·laboració de Parlem Telecom i en el que també es destaca als millors entrenadors de l’OK Lliga tant masculina com femenina.

En la competició femenina Victòria Porta ha estat guardonada com la millor jugadora del mes de novembre en el que ha sumat set gols –és la pitxitxi–; i una assistència en els quatre partits que s’han disputat. El millor tècnic ha estat escollir Carles Marín, de l’Igualada Femení Grupo Guzman. El seu equip ha guanyat els quatre primers partits.

El blaugrana Pau Bargalló ha estat el jugador del mes, en aquest cas d’octubre i novembre, després de sumar vuit gols i nou assistències en els partits que ha jugat en aquests dos mesos. El guardó de millor tècnic ha sigut per Albert Folguera, del Finques Prats Lleida, després que l’equip hagi sumat cinc victòries, tres empats i una derrota, que l’han situat tercer de l’OK Lliga.

El jugat que escull els guanyadors està format en cada categoria per cinc professionals de la comunicació i quatre tècnics de les seleccions estatals d’hoquei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)