OK Lliga

El Barça venç el Finques Prats Lleida (4-0) en el duel de la zona alta

El Parlem Calafell es classifica per la copa

El Barça ha guanyat el Finques Prats Lleida per 4-0 en el partit més destacat de l’onzena jornada de l’Ok Lliga que ha enfrontat al líder invicte i al tercer classificat. Els blaugrana han sabut aprofitar millor les seves ocasions en una disputada primera meitat i al descans ja guanyaven per 2-0. En el segon temps han dominat més i han sentenciat a cinc minuts del final. João Rodrigues ha marcat tres gols i és el nou pitxitxi de la lliga, i Matías Pascual n’ha fet un. Els dos equips han tingut baixes importants, els blaugrana Aitor Egurrola, Nil Roca i Pau Bargalló per positius de la Covid-19, i els lleidatans Bruno di Benedetto i Joan Cañellas per sanció. El Barça ja encadena onze victòries i el Lleida ha perdut després de tres triomfs.

L’empat del Parlem Calafell a la pista de l’Igualada Rigat (2-2) li va assegurar la seva presencia en la propera copa masculina, fruit de la seva bona campanya. El Calafell porta sis jornades sense perdre i a la pista de l’Igualada va continuar sumant punts fora de casa en un partit molt disputat. El Voltregà Stern Motor es va retrobar amb la victòria després de tres derrotes seguides i ho va fer a la pista del Corredor Mató Palafrugell (0-4). Arnau Canal va anotar dos gols contra un Palafrugell que va encaixar la quarta derrota seguida. El Reus Virginias va superar per 6-2 el Garatge Plana Girona en un partit que es va refer del gol inicial dels gironins. Raúl Marín va marcar dos gols de falta directa i Francesco Campagno en va fer dos més. El Martinelia Manlleu va perdre el seu tercer partit seguit en la seva visita a la pista de l’Alcoi (2-1), que es va retrobar amb el triomf. La golejada del la jornada la va protagonitzar el Deportivo Liceo que va guanyar per 10-0 l’Alcobendas. David Torres va fer quatre gols, mentre que Jordi Adroher i Àlex Rodríguez en van fer dos cada un. Aquesta onzena jornada es tancarà dimecres vinent amb el partit Recam Làser Caldes-Noia Freixenet que es va ajornar per positius en el conjunt local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)