OK Lliga

El Noia treu punts al Liceo, el Barça pateix i el Reus es classifica per la copa

La dotzena jornada de l’OK Lliga ha portat molts al·licients i ha destacat el partit de dissabte en el que el Noia Freixenet va empatar a casa contra el Deportivo Liceo (5-5), el segon. Va remuntar un 1-4 en la mitja part contra els gallecs tot i les baixes i va sumar un punt valuós. Eloi Mitjans va ser un dels artífex de la reacció amb 5 gols, 2/2 en faltes directes i 1/2 en penals. També va ser clau Bai Roca, que va aturar tres directes.

El Barça s’ha aprofitat d’això i amb el seu treballat i suat triomf contra el Garatge Plana Girona (3-5) ha ampliat la seva avantatge com a líder. Els gironins han fet patir als blaugrana i els hi han remuntat un 0-2 per situar-se per davant (3-2). Només en els últims cinc minuts el Barça s’ha tornat a situar per davant, però no s’ha assegurat el triomf fins l’últim. João Rodrigues i Sergi Panadero han fet dos gols pel Barça i Carles Sánchez dos pels gironins. En aquest partit el tècnic del Barça Edu Castro ha arribat als 200 partits com a primer entrenador, amb el millor balanç de la història de la secció (176 victòries, 14 empats i 10 derrotes). És el sisè entrenador blaugrana que arriba als 200 partits.

El Reus Deportiu Virginias s’ha assegurat una plaça en la copa gràcies a la seva victòria a la pista del Parlem Calafell (2-5). Els sis primers ja estat classificats per la copa. La primera part ha estat més anivella, però en la segona els roig-i-negres han sentenciat. Francesco Compagno ha fet dos gols pel Reus. El Finques Prats Lleida continua fort en la tercera posició i ha derrotat l’Alcoi per 5-2 en una bona segona meitat. Oriol Vives ha marcat dos gols. El Recam Làser Caldes va remuntant en la taula i ha derrotat per 1-5 el Martinelia Manlleu amb dos gols de Lluís Ricart i dos més de Xavier Rovira. El Voltregà Stern Motor va vèncer dissabte l’Igualada (5-0) amb 4 gols de Arnau Canal, amb 2/2 penals i 1/1 faltes directes. El Corredor Mató Palafrugell-Alcobendas es va ajornar per positius en el conjunt local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)