OK Lliga

El Porto d’Ares, Malián i Barroso guanya la Intercontinental contra l’Sporting

El Porto, subcampió europeu, va reobrir diumenge les seves vitrines amb un altre títol internacional conquerint a la pista de l’Sporting –el vigent campió d’Europa i equip del davanter osonenc Ferran Font– la copa Intercontinental. Amb una àmplia representació catalana –el porter Xavi Malián, el jugador de pista Xavi Barroso i el tècnic debutant Ricard Ares–, va caure per 6-5 a Lisboa però havia guanyat l’anada per 6-3. El conjunt d’Ares va estar contra les cordes quan perdia per 6-3. Barroso va marcar el 6-4, un gol fonamental, i Alves va establir el 6-5 a falta de cinc minuts. El darrer títol europeu del Porto va ser la copa de la CERS del 1996 contra el Tordera.

Fa pocs dies, la federació argentina va elevar una queixa pel fet que la competició s’havia organitzat sense tenir en compte els equips sud-americans, com marca el reglament. L’anterior campió havia estat el Barça en la final contra el Porto jugada a San Juan (Argentina).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)