OK Lliga

El Barça, explosiu en atac, venç l’Igualada per 1-10 i ja du 15/15

El Barça, pletòric, es va exhibir a les Comes contra l’Igualada Rigat, que no va poder disposar de Ton Baliu, aconseguint el 15/15 (1-10) i ha fet 34 gols en els tres últims partits, amb una mitjana brutal de 7,6 gols per partit en l’OK Lliga. Es tracta d’un dels millors inicis de lliga del conjunt blaugrana en tota la seva història. Bargalló va obrir la llauna amb una genialitat en el minut 2. Panadero va marcar el 0-2 i Marimon va escurçar distàncies abans del descans (1-2). Bargalló (amb dos gols més), Pascual, Rodrigues (2), Panadero (2) i Llorca van arrodonir el triomf d’un Barça letal. Divendres en el primer duel de la jornada, el Noia Freixenet, cinquè, es va revenjar del Martinelia Manlleu, que l’haia vençut en la primera volta. Els de Pere Varias es van imposar per 2-7 amb Mitjans (3), Joseph, Pujadas, Salvadó i Esteller d’estilets i a pesar de les Baixes de Jordi Bargalló i Xavi Costa.

El Voltregà Stern-Motor i l’Alcoi van empatar a l’Oliveras de la Riva (1-1). Formatjé va avançar els visitants i Teixidó va empatar de directa a 43 segons del final. El Garatge Plana Girona, per la seva banda, va caure contra el Deportivo Liceo (1-5).

El Finques Prats Lleida, per la seva banda, ha derrotat avui diumenge per 5-1 l’Alcobendas amb gols de Vives (2), Tomàs, Selva, de penal i Folguera. És le tercer triomf seguit de l’equip d’Albert Folguera, brillant tercer classificat. El Recam Làser Caldes, setè, ha segellat un triomf de prestigi a la pista del sisè, el Parlem Calafell (1-5), un dels equips més en forma de l’OK Lliga. Rodríguez (2), Rovira, Rosa i Capella han materialitzat el triomf. Ferrer ha fer l’1-1 penedesenc. En el darrer partit de la jornada, el Reus Virginias ha vençut el corredor Mató Palafrugell per 5-8. Els empordanesos són antepenúltims i els del Baix Camp sumen el cinquè triomf seguit i segueixen quarts a un punt del Lleida. Figa (2), Canet, Ruiz i Ceschin han marcat pels locals, i Marín (3), Aragonès (2), Compagno (2) i Julià han certificat el triomf visitant davant d’un equip que sempre ha competit. Amb Ballart lesionat per un cop de bola al coll en un penal llançat per Castro (41’), que es retrobava amb el seu equip de la primera volta, el porter suplent Zapater ha comès un penal i ha vist una blava. Ballart s’ha vestit de nou a corre-cuita i ha hagut de retornar a la pista. Li ha aturat un penal a Figa en primera instància però el jugador local ha marcat en el rebuig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)