OK Lliga

Teresa Bernadas (Voltregà Stern Motor) torna a les pistes amb triomf

Una de les grans notícies de l’onzena jornada en l’OK Lliga femenina va ser el retorn a les pistes de la portera internacional i tricampiona del món del Voltregà Stern Motor Teresa Bernadas, que va substituir l’absent Uxue Otegi. Bernadas (Igualada 1994), que va jugar amb la selecció espanyola durant dotze anys i que va militar en el CN Igualada, l’Alcorcón, el Coutras i el Voltregà, es va agafar un respir al final del curs passat. El Voltregà Stern Motor va vèncer el Lidergrip Mataró (2-4) –Tarrida (2), Ferrón i Vilamala, i Lleonart (2), per part local–, mentre que el Sant Cugat va superar (7-4) el Vilanova amb gols de Massons (3), Ambrós (2), Porta i Gimeno. Pascual (2) i Angrill (2) van marcar per les visitants.

El Cerdanyola Feníe Energia, per la seva banda, va guanyar l’Orkla-Bigues i Riells (1-2) amb gols de Gutiérrez i Silva en una jornada marcada per les suspensions de tres partits. L’Igualada Grupo Guzmán, amb un gol de Claramunt, va empatar contra Las Rozas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)