OK Lliga

L’Alcoi resisteix i li esguerra el rècord de triomfs al Barça (3-3)

El Barça ha empatat aquest vespre a la pista de l’Alcoi (3-3), el primer equip que li ha esgarrapat un punt en divuit jornades disputades. L’equip d’Edu Castro havia igualat el rècord que havia signat l’equip amb Carlos Figueroa al capdavant en el curs 2004/2005 amb disset triomfs en la jornada anterior i no l’ha pogut millorar. El líder de l’OK Lliga perdia a la mitja part –tal com li havia passat en la jornada anterior a Palafrugell–per 1-0, gol de falta directa a un sol toc del català Ivan Morales arran d’una blava a Roca. Els pals, la falta de punteria i l’actuació del porter local Marc Grau Guiri han catapultat l’Alcoi, que ha anat perdent pistonada davant la rotació blaugrana. Pascual, que tornava després d’haver donat positiu, i Hélder Nunes han situat per davant els d’Edu Castro en els prims cinc minuts de la represa (1-2). L’1-3 (37’) de Rodrigues rematant al primer toc una assistència de Panadero ha acabat de confirmar la tendència previsible peró molt ben discutida, amb ordre defensiu i fe, per l’Alcoi durant molts minuts. De fet, a 3 minuts del final, l’alcoi ha intimidat el Barça quan Gonzalo ha marcat de penal, més que discutible, el 2-3. Formatjé, en el rebuig d’una directa –blava a Pascual–ha marcat el 3-3 a 1:16 del final i ha aixafat la guitarra al Barça, que ho ha intentat fins al darrer segon.

El Recam Làser Caldes, que venia de perdre contra l’Igualada Rigat, ha caigut a casa contra el Reus Virginias (3-4). Els gols visitants se l’han fet David Gelmà (2), Marín i Marc Julià de falt directa. Per part dels d’Eduard Candami, han marcat sito Ricard, Xavi Rovira, de falta directa i Marcos Blanqué.

En el tercer partit del dia en l’OK Lliga, el Deportivo Liceo ha superat l’Igualada Rigat (6-2) amb gols de David Torres (2), Àlex Rodríguez, un de falta directa, Jordi Adroher i Roberto di Benedetto. Per part dels visitants, han foradat la porteria contrària Bernat Yeste i Gerard Riba.

Europe Cup

En l’Europe Cup, el Parlem Calafell ha certificat el seu primer lloc del grup C amb un triomf clar contra el Voltregà Stern-motor (6-0). Tots dos equips estaven classificats pels quarts de final. Sense jugar, l’Igualada Rigat, en canvi, ha quedat eliminat. En el grup B, el Finques Prats Lleida, que també estava classificat, va vèncer el Noisy-le-Grand (2-4) amb gols de Bruno di Benedetto (3) i Oriol Vives i s’assegura el primer lloc.