OK Lliga

El Vila-sana i el Martinelia Manlleu continuen guanyant i el Generali Palau perd

El Vila-sana i el Mantinelia Manlleu continuen guanyant i es mantenen en les dues primeres posicions de l’OK Lliga femenina. Estan empatats a 36 punts després de 12 victòries i una sola derrota. Les del Pla d’Urgell han golejat per 9-2 el Vilanova en un partit en que les visitants s’han avançat, però les locals ja guanyaven per 4-2 al descans. Julieta Fernández ha marcat 3 gols i Laura Barcons 2. El conjunt osonenc ha superat per un més ajustat 4-2 a Las Rozas, i també ha hagut de remuntar el gol inicial de les madrilenyes. Maria Díez ha fet 2 gols pel Manleu i Giulia Galeassi 2 per Las Rozas.

El Generali Palau ha encaixat la tercera derrota a la pista del Telecable Gijón (2-1) en un partit ajustat i les asturianes les han superat a la taula. El Cerdanyola Feníe Energía ha sumat dues victòries aquest cap de setmana al guanyar per 2-1 el Lidergrip Mataró i per 5-4 a Las Rozas en partit avançat de la 16a jornada. Les mataronines s’han avançat i 2 gols de Laia Pera en la segona meitat han donar el triomf a les vallesanes. Contra Les madrilenyes Adriana Gutiérrez ha fet 2 gols en un altre partit molt disputat.

El Sant Cugat ha golejat a domicili el Garatge Plana Girona per 0-6, un partit que ja dominava per 0-2 al descans. Aida Anton ha fet 3 gols i Alba Ambrós 2. L’Igualada femení Grupo Guzman ha superat per la mínima (5-4) el Voltregà Stern Motor. Les igualadins guanyaven per 4-0 al descans però 3 gols de Berta Tarrida en la segona meitat ha ajustat el partit. Patricia Miret també ha fet 3 gols per l’Igualada Femení. L’Orkla Bigues i Riells ha perdut a casa per 1-4 contra el Deportivo Liceo en el que ha destacat Maria Sanjurjo amb 3 dianes.