OK Lliga

El Barça rendibilitza el gran triomf del Reus Virginias contra el Deportivo Liceo

El gran gol de Sergi Aragonès que va donar el triomf al Reus Virginias dissabte contra el Deportivo Liceo (5-4) a 23 segons del final –els gallecs havien fet el 4-4 a 29 segons del so de la botzina en un minut boig–, combinat amb la victòria del Barça divendres contra el Recam Làser Caldes (5-1) –Bargalló (2), Rodrigues (2) i Alabart, i Rosa pels calderins– deixa encara més decidia la lliga regular a favor dels blaugrana si no ho estava ja. L’equip d’Edu Castro li porta 8 punts de marge al gallec quan falten set jornades per la final de la lliga regular en la temporada en què es recuperen els play-off.

El Reus-Liceo va ser el partit de la jornada, tant pel final com per les alternatives, amb un 0-2 favorable als visitants. Una reacció en tota regla dels de Jordi Garcia (4-2), amb gols de Julià, Aragonès, Marín(2), i la cirereta final del propi Aragonès, gran fitxatge del mercat d’hivern que consolida al Reus en el tercer lloc amb 38 punts, un més que el Noia Freixenet, que té un partit pendent, que va vèncer a la pista del Voltregà Stern-Motor (3-6). La punta de llança dels de Pere Varias va ser Mitjans (3) inspirat i ben recolzat per Costa (2) i Esteller. Teixidó, Palazón i Canal van marcar pels osonencs. L’Igualada Rigat, novè amb 20 punts, per la seva banda, va vèncer per 3-1 l’Alcobendas amb gols de Riba, Yeste i Palau. El Corredor Mató Palafrugell, per la seva banda va caure a casa (2-3) davant l’embranzida de l’Alcoi, que venia d’empatar amb el Barça i completa un gran curs (8è, 23 p). Ceschin (2) no va impedir la derrota en un partit en què els de Xevi Garcia van fallar tres intents en al bola aturada.

Avui, el Parlem Calafell ha derrotat per 5-0 el Martinelia Manlleu. Miras (2), Casas (2) –un altre reforç ben rendible del mercat d’hivern– i Gabarró han materialitzat la superioritat del sisè classificat (29 punts). El Garatge Plana Girona-Finques Prats Lleida s’ha suspès per un incendi en el pavelló de Palau II.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)